1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza drepturile si obligatiile ambelor parti intre website-ul centuracicloturisticabucuresti.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor centuracicloturisticabucuresti.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet centuracicloturisticabucuresti.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor centuracicloturisticabucuresti.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa publicarea acestora in platforma.

centuracicloturisticabucuresti.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor furnizate de terte parti, inclusand dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, este recomandat sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din centuracicloturisticabucuresti.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si centuracicloturisticabucuresti.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Acesti termeni au ca scop definirea accesului si folosirea serviciilor centuracicloturisticabucuresti.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si centuracicloturisticabucuresti.ro. Accesand centuracicloturisticabucuresti.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor centuracicloturisticabucuresti.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

centuracicloturisticabucuresti.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat in vederea trasmiterii de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora in site iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin{@}centuracicloturisticabucuresti.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.