Afișez toate cele 2 rezultate

 • Cutie portbagaj Carbon Look 320L, Neagra, 131x77x34

  Cutie portbagaj Carbon Look 320L, Neagra, 131x77x34

  Cutie auto portbagaj Carbon Look 320l Orice calatorie pe care o vei face va fi mai usoara de acum incolo. Daca alegi sa folosesti cutia Carbon Look vei castiga mai mult spatiu pentru bagajele tale. Planuieste orice vacanta acum pentru ca produsul Carbon Look te va ajuta sa aduci cu tine oricate bagaje vrei. Esti gata de urmatoarea ta calatorie? Specificatii tehnice cutie portbagaj Carbon Look 320  Volum cutie  320 litri  Capacitate maxima de incarcare  55 kg  Material  Polipropilena  Culoare  Negru mat, textura carbon  Lungime exterioara  131 cm  Latime exterioara  77 cm  Inaltime exterioara  34 cm  Sistem prindere  Sistem U de 80 mm INCLUS  Antifurt  Da  Deschidere  Pe o parte  Greutate cutie  11.5 kg  Dimensiuni ambalaj  131x77x34 cm  Compatibila cu bare Menabo Tema  Da  Compatibila cu Bare Menabo Delta   Da  Compatibila cu Bare Menabo Brio  Da  Compatibila cu Bare Menabo Sherman  Da  Compatibila cu Bare Menabo Raven  Da  Compatibila cu Bare Menabo Jackson  Da  Compatibila cu Bare Menabo Tiger  Da  Compatibila cu Bare Menabo Leopard  Da  Compatibila cu Bare Menabo Lince  Da  Compatibila cu Bare K39 – K1  Da   Video prezentare cutie portbagaj Carbon Look

  Cutie auto portbagaj Carbon Look 320l Orice calatorie pe care o vei face va fi mai usoara de acum incolo. Daca alegi sa folosesti cutia Carbon Look vei castiga mai…
 • Cutie portbagaj Carbon Look 480L, Neagra, 198x79x37

  Cutie portbagaj Carbon Look 480L, Neagra, 198x79x37

  Cutie plafon auto Carbon Look 480 Ti-ai planificat urmatoarea vacanta? Acum nu vei mai avea batai de cap cu bagajele. Folosind cutia auto Carbon Look vei putea sa aduci cu tine oricate bagaje iti doresti. Capacitatea de transport a Carbon Look te ajuta sa iei dupa tine oricate trollere sau genti vrei. Carbon Look se instaleaza foarte usor si iti protejeaza bagajele pe tot parcursul drumului. Totodata, Carbon Look are si sistem antifurt in asa fel incat tu sa stai linistit atunci cand iti lasi autovehiculul in parcare.  Specificatii tehnice cutie portbagaj Carbon Look 480  Volum cutie  480 litri  Capacitate maxima de incarcare  75 kg  Material  Polipropilena  Culoare  Negru mat, textura carbon  Lungime exterioara  198 cm  Latime exterioara  79 cm  Inaltime exterioara  37 cm  Sistem prindere  Sistem U de 80 mm  Antifurt  Da  Deschidere  Pe o parte  Greutate cutie  21.6 kg  Dimensiuni ambalaj  198x79x37 cm  Compatibila cu bare Menabo Tema  Da  Compatibila cu Bare Menabo Delta   Da  Compatibila cu Bare Menabo Brio  Da  Compatibila cu Bare Menabo Sherman  Da  Compatibila cu Bare Menabo Raven  Da  Compatibila cu Bare Menabo Jackson  Da  Compatibila cu Bare Menabo Tiger  Da  Compatibila cu Bare Menabo Leopard  Da  Compatibila cu Bare Menabo Lince  Da  Compatibila cu Bare K39 – K1  Da    

  Cutie plafon auto Carbon Look 480 Ti-ai planificat urmatoarea vacanta? Acum nu vei mai avea batai de cap cu bagajele. Folosind cutia auto Carbon Look vei putea sa aduci cu…

Cum să obtineti produse în ofertă online

Fie ca doriți să obtineti în mod special un anumit produs sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva variante de a procura CarbonLook online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți învăța ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii CarbonLook, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
În cazul în care cumpărați CarbonLook online, este esențial să aflați costul de transport înainte de a plasa comanda fiindcă deoarece există mai multe criterii pe care trebuie
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor afecta taxele de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va efectua transportul va poate ajuta fiindcă firmele de curierat au în general costuri reduse pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport frecvența livrarilor.

Costurile de transport sunt un factor descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, de aceea, veți face cumparaturile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați CarbonLook de pe internet, în mod normal doriți să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara CarbonLook în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.