Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati în mod special un anumit produs sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva variante de a cumpăra Brand name online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Totodată, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii Brand name, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Atunci când cumpărați Brand name online, este vital să determinați costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă pentru ca sunt mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați in calcul, precum: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de multe ori se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va realiza expeditia va poate fi de folos fiindcă firmele de transport au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în raport periodicitatea livrarilor.

Taxele de livrare pot fi un element de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, puteți face achizițiile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați Brand name de pe internet, cu siguranța vreti să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Brand name în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.