Afișez singurul rezultat

Cum să luați articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit produs sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a cumpăra AXA online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când luații AXA, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați AXA online, este esențial să stiti taxele de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă intrucat exista mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați în considerare, precum: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va face expeditia va poate fi de folos fiindcă firmele de curierat au ca regula generala preturi reduse pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în raport regularitatea livrarilor.

Taxele de transport pot fi un aspect descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există modalități de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, în consecință, veți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati AXA online, categoric vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona AXA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.