Afișez 1 - 60 din 73 de rezultate

Cum să va procurati articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anume produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a achizitiona Authentic online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți învăța cum să actionati în cazul retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii Authentic, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați Authentic online, este foarte important să aflați costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat există mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de obicei se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza transportul va poate ajuta intrucat firmele de curierat au în mod normal costuri mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în raport fluxul expedierilor.

Taxele de livrare pot fi un element descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, în consecință, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati Authentic de pe internet, cu certitudine vreti să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Authentic în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.