Afișez toate cele 57 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anumit articol sau doar căutați ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a procura Atomic online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În plus, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când luații Atomic, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați Atomic online, este esențial să cunoasteti costul de livrare înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va face transportul va poate fi de folos deoarece companiile de transport au de regula costuri mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în raport regularitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un element de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați Atomic online, în mod natural vreti să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Atomic în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.