Afișez 1 - 60 din 617 rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva variante de a cumpăra ARTENGO online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații ARTENGO, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați ARTENGO online, este necesar să cunoasteti costul de expediere înainte de a plasa comanda deoarece intrucat exista mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit disponibile și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locul unde se va face transportul va poate fi de folos deoarece companiile de curierat au în mod normal tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Costurile de livrare sunt un aspect descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, astfel, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati ARTENGO de pe internet, în mod normal doriți să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase referitor la returnarea bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona ARTENGO în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.