Parteneri

sigla apeal - pe 2 randuri

Asociația pentru Educație, Antreprenoriat și Leadership (ApEAL)
Asociația este adepta conceptului căEducația este principala resursă de dezvoltare personala și comunitarăsustenabilă. ApEAL s-a implicat în proiecte comunitare în plan educaționalși toate activitățile au un puternic nucleu educațional. De la Școala de vară comunitarăși până la actualul proiect al Centurii Cicloturistice București (al căruiinițiator este), proiectele se înscriu în ideea de dezvoltare prin educație nonformală.

logo_adamosAsociația Adamos

Adamos contribuie la răspândirea şi promovarea valorilor europene, la sprijinirea educaţiei culturale şi istorice în rândul tinerilor cetăţeni din Europa (inclusiv formarea unei atitudini de cetăţeni activi şi voluntari). Promoveazăînvățarea pe tot parcursul vieții prin folosirea educației non-formale. Asociația contribuie în proiectul CCB cu expertiză în realizarea materialelor grafice și în management de proiect (scriere, implementare și raportare).

 

Primăria comunei Ciocănești – Primar Marin Păun.

Misiunea principală a instituţiei constă în executarea legii şi prestarea de servicii pentru comunitate în baza legii. Organizarea, funcţionarea, competenţele şi atribuţiile, precum şi gestionarea resurselor care, potrivit legii, aparţin comunei Ciocăneşti, se supun principiilor autonomiei locale, descentralizării serviciilor publice, legalităţii şi consultării cetăţenilor în soluţionarea problemelor locale de interes deosebit, conform Constituţiei României. Institutia sustine activ implicarea membrilor comunitatii in initiative pentru dezvoltarea acesteia.

logo_v6Cycling Romania

Organizează tururi cu bicicleta pe cele mai pitorești trasee din România. Obiectivele Cycling Romania sunt promovarea României ca destinație pentru cicloturism la nivel mondial și încurajarea românilor pentru a practica tot mai des această formă de eco-turism. Ziarul britanic The Guardian, a scris un articol despre minunata experiență a unui jurnalist britanic alături de Cycling România. Grupul Cycling Romania urmărește dezvoltarea infrastructurii pentru cicloturism și acordarea sprijinului comunităților rurale pentru o dezvoltare sustenabilă.

logo-fundatie-aldea-tudoracheFundația Aldea Tudorache (FAT)
Fundația s-a născut din dorinţa unor oameni cu suflet mare de a-şi ajuta aproapele. După iubirea de Dumnezeu, iubirea aproapelui este una din poruncile pe care noi, creştinii, încercăm să o aplicăm zi de zi. Şi ce poate să fie mai frumos decât să vezi un zâmbet de mulţumire pe un chip încercat de greutăţi şi de durere? Fundaţia Aldea-Tudorache iniţiază, dezvoltă şi susţine proiecte cu specific social, cultural, educativ şi spiritual-creştin în favoarea comunităţii.